De nacht van op den hoek

Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht. De Nacht van de Nacht wordt jaarlijks georganiseerd door de Natuur en Milieufederaties. Door het hele land worden er evenementen georganiseerd in het donker. Een honderdtal bedrijven en gemeenten doven hun lichten van gebouwen tijdens De Nacht van de Nacht.

Wij van boerderij Op Den Hoek hebben een kleine ontdekkingstocht in het donker georganiseerd. Voor de familie (geschikt voor 5 jaar en ouder) begint de tocht om 19:00u en die voor de volwassen start om 21:00u.

Het programma
Voor jong en oud staat er een spannend verhaal over de oude Peel op het programma en kun je naar nachtdieren gaan luisteren met een bat detector. Er zijn mooie klanken van muziek aanwezig en er is een waar koeienconcert in de stal. We sluiten de wandeling af met een kaasproeverij en een drankje in het donker. Het is een korte wandeling en we gaan op 4 plekken stoppen.

Voor meer informatie mag je ons altijd contacten. Kom en beleef de Nacht van de Nacht bij boerderij Op Den Hoek, bestel je kaarten in onze webshop.

Locatie: Boerderij Op Den Hoek
Den Hoek 31, 5425 XK De Mortel
Datum: zaterdag 28 oktober
Tijdstip: Familie 19:00u / Volwassen 21:00u

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie